Dardanel Tonlu Kanepe

Dardanel Tonlu Kanepe

Malzemeler

1 adet kırmızı soğan
6 dal taze soğan
2 diş sarımsak
2 yeşil biber, 1 kırmızı biber
1 domates
1/2 yk biber salçası
1/2 limon suyu
1/2 demet maydanoz
Pul biber, isot, tuz
Zeytinyağı
3 yk süzme yoğurt
1 yk labne
1 tk kuru nane
1 adet konserve ton balığı
6 dilim tost ekmeği
Yapılışı

Kenarları lesilen tost ekmekleri 4 eşit parçaya kesilir, zeytinyağı ve sarımsak sürülen ekmekler fırında kızartılır.
Tüm sebzeler çok ince kıyılır.
Pul biber, isot, limon suyu, salça, zeytinyağı, tuz bir kasede karıştırılır ve ince kesilen sebzelere eklenir.
Süzme yoğurt, labne, kuru nane ayrı bir kasede karıştırılır.
Kızartılan ve soğuyan tost ekmeklerinin üzerine süzme yoğurtlu karışım, ortası çukur kalacak şekilde sürülür. Acılı ezmeden çukur olan kısma konulur.
Yağı süzülen ton balıklarından minik parçalar üzerlerine konulur ve servis edilir.
BALIĞINI SORGULA
" width="248" height="244" alt="Dardanel"/>

BALIĞINI SORGULA

  • KODU BUL
  • SORGULA
  • SONUÇ
Aranıyor...

Girdiğin kod 4.2 milyon kayıt arasında aranıyor. Bu işlem biraz sürebilir...

Yönlendiriliyorsunuz...

0%

Girdiğin kod ile ilgili herhangi bir sonuç bulunamadı. Lütfen kontrol edip tekrar dene.d!