Dardanel Tonlu Çanak

Dardanel Tonlu Çanak

Malzemeler

4 adet tost ekmeği
1 kutu Dardanel Ton Zeytinyağlı
İki dal maydanoz
İki dal dereotu
1 dal taze soğan
1 adet kornişon turşu
1 yemek kaşığı konserve mısır ve bezelye
1 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 tatlı kaşığı mayonez
Bir tutam tuz
Yapılışı

Tost ekmeğini yuvarlak kalıp ile ya da büyük bir bardak ile kesin. Merdaneyle hafif açıp muffin kalıbına ya da ısıya dayanıklı kaseye yerleştirin. 180° alt üst fırında kızartın ve bir tabağa alıp soğutun.

Dardanel ton zeytinyağlı balığını kaseye alın. Üzerine ince kıyım maydanozu, dereotunun, taze soğanı, konserve mısırı, bezelyeyi, turşuyu, mayonez ve süzme yoğurdu alıp karıştırın. Tost ekmek kaselerinin içine harcı pay edin. Üzerine mısır, kırmızı biber ve nane ile süsleyip servis edin.
BALIĞINI SORGULA
" width="248" height="244" alt="Dardanel"/>

BALIĞINI SORGULA

  • KODU BUL
  • SORGULA
  • SONUÇ
Aranıyor...

Girdiğin kod 4.2 milyon kayıt arasında aranıyor. Bu işlem biraz sürebilir...

Yönlendiriliyorsunuz...

0%

Girdiğin kod ile ilgili herhangi bir sonuç bulunamadı. Lütfen kontrol edip tekrar dene.d!