Dardanel Tonlu Kanepeler

Dardanel Tonlu Kanepeler

Malzemeler

Tabanı için
Tost ekmegi
Tereyağ (ekmegin uzerine sürmek için

Mısır tonlu patates püresi için
6 7 tane orta boy patates
2 cay bardagı süt
Tuz (göz kararı)
2 yemek kaşıgı tereyağ
Dardanel Mısırlı Ton

Üzeri için
Dardanel Zeytinyağlı ton
Yapılışı

İlk olarak püresini hazırlayalım patatesleri guzelce yıkayıp kabugunu soymadan 2ye bölüp fırında 230° fırinda 45 dakika kadar pisiririyoruz.

Daha sonra pisen patateslerin kabugunu soyup pure haline geiriyoruz icersine 2 yemek kaşıgı tereyağ, tuz ve süt ekleyip bi guzel karistiyoruz uzerine @dardanel dardanel mısır tonu ileve ediyoruz son olarak karistirdiktan sonra.

Tabani icin tost ekmegini 1 tanede 2 tane cikiyor cay bardagi yardimiyla bastiriyoruz halka seklini elde ediyoruz ve fırında kızartıyoruz 180° fırında hafif kizaran ekmegin uzerine tereyagini surup 3 4 dakika pisiriyoruz.

Kizarttigimiz ekmegin uzerine hazirladigimiz püreyi uzerine uygun bi kalipla koyuyoruz ve uzerine dardanel Zeytinyağlı ton (akdeniz mucizesi) sunumunu yapiyoruz ve maydonoz sunumu tamamliyoruz . 
BALIĞINI SORGULA
" width="248" height="244" alt="Dardanel"/>

BALIĞINI SORGULA

  • KODU BUL
  • SORGULA
  • SONUÇ
Aranıyor...

Girdiğin kod 4.2 milyon kayıt arasında aranıyor. Bu işlem biraz sürebilir...

Yönlendiriliyorsunuz...

0%

Girdiğin kod ile ilgili herhangi bir sonuç bulunamadı. Lütfen kontrol edip tekrar dene.d!